Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fóliák üvegre

ablak-folia.jpg

 

 

 

 

 

 

CPFilms, LLumar fóliák

 

Biztonsági fóliák

Láthatatlan védelmet nyújt egy baleset vagy egy esetleges erőszakos behatás ellen, csökkentve a szétrepülő szilánkok által okozott károkat. Biztonsági tulajdonsága mellett, csökkenti az UV okozta károkat. Különböző vastagságokban megtalálhatóak, 4-15 mil-ig.

A víztiszta verzió mellett, színezett, hővédő  vagy betekintés elleni védelemmel ellátott verziója is létezik.Minden fajtája használható autóüvegre is.

Európában EN, amerikában ANSI, hazánkban pedig MABISZ minősítéssel rendelkezik.

 

Tükröző fóliák

Ezek a termékek egy fémes tükröző réteggel vannak ellátva, így kinézetre a tükörhöz hasonlítanak. Használatuk olyan helyekre ajánlott, ahol fontos a hő vagy a belátás védelem. Ezek a fóliák egy úgynevezett, gőzöléses eljárással készülnek, mely során egy nagyon vékony, részben átlátszó fémréteg kerül a poliészter fóliára.

Elérhető beltéri és kültéri kivitelben is.

 

Nem tükröző fóliák

Ez a fólia típus kiszűri a nap melegét és vakítását, de a fényt áteresztik. Karcmentes réteggel rendelkeznek.Létezik speciális, kültéri karcmentes réteggel ellátott fajták is ebből a típusból.

 

Dekorfóliák

Ezek termékek a savmart üveghez hasonló hatást keltenek, azok költségének a töredékéért. A dekorfólia bármikor eltávolítható az üvegről és változtathatóak. Bármilyen minta vagy logó kivágható az anyagokból, egyedi látványt nyújtva.

Különféle mintákkal és színben elérhetőek, mint például: csíkos, sávos, négyzetes, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, matt fekete, ezüst, bronz, stb.

Ezek a fóliák is kiszűrik a nap káros UV sugarait, lelassítva ezzel az egyéb berendezési tárgyak fakulását.

 

 
 


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 117980
Hónap: 2199
Nap: 28