Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Alumínium/műanyag redőny/Redőny kapu

 

 

K Ü L S Ő T O K O S    R E D Ő N Y    (MŰANYAG, VAGY ALUMÍNIUM BETÉTTEL) 

kurti2.jpg

 Napjaink legelterjedtebb redőny változata a 37 mm-es profilokból készülő "un" külső tokos redőny, amely készülhet alumínium, vagy műanyag betéttel. A tok és a levezető sín gyárilag színterezett időálló alumíniumból készül fehér, vagy barna színben, de a megrendelő kívánságára minden RAL színre kezeljük. Az alumínium redőny feltolás ellen biztosított módon, hevederes, vagy motoros kiviteleben, kapcsolós, illetve távirányítóval vezérelt változatban telepíthető. Az alkalmazott elektronikus elemek kiváló minőségű német termékek, amelyekre 5 év garanciát biztosítunk! Az elektromosan működtetet redőnyök a rendszer által biztosított periférikus elemekkel a lefejelettebb energiamegtakarítást biztosító, passzív házaknál is kompatibilis módon alkalmazható.

A műanyag redőny esetében a gumibetétes műanyag levezető sín  tipusú tok alkalmazása megfelelő, ami lényegesen kedvezőbb költséget jelent a megrendelő számára.

Mindkét változat természetesen beépíthető a hagyományos belső szekrényes, az újabb, "un" ráültetett, és a rejtett (vakolható) tokba is.                                             

kulsotokos-redony.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 Ú J D O N S Á G !

Kitámasztó alkalmazása tokba épített mobil rovarhálóval kombinálva.

A külső tokos alumínium és műanyag redőnyök elterjedt változata a tokba építhető mobil rovarháló. Ebben az esetben műszaki és esztétikai kívánalmaknak megfelelő kitámasztó rendszer alkalmazása mindig problémát okozott. Most elkészítettünk és beépítettünk egy újabb megoldású kitámasztó-rovarháló kombinációt.

 kombi-redfony-kitamasztoval-001.jpg

 

kombi-redfony-kitamasztoval-002.jpg

kitamasztos-redony-uj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Erkélybeépítés alumínium redőnnyel.

 Az erkélyek jobb kihasználhatósága és a szoba nyári fokozottabb hővédelme miatt gyakran a korlát síkjába építjük a redőnyöket. A hagyományos ablakra szerelt redőnyökkel szemben ebben az esetben további műszaki feltételeket (pl. fokozott szélállóság, stabil, önálló teherviselésre alkalmas szerkezet stb.) is figyelembe kell venni. Ezért ez a megoldás első sorban alumíniumból készül.  

 erkelybeepites-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Belső oldal:  a könnyebb működtetés (függőleges lehúzás igényli a legkevesebb húzóerőt!) és a külső oldali esztétikum és vízzárás érdekében a tok befelé irányul.

 

erkelybeepites-5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGY KIS VISSZATEKINTÉS A MŰANYAG REDŐNY KEZDETÉRE....

Magyarországon a Borsodi Vegyi Kombinátban először gyártott műanyagból 1975-ben szerelt redőnyöm a XVI. kerület János utcában.

Az anyag kísérleti stádiumában volt, ezért még meglehetősen rideg tulajdonságokkal bírt. Az első jégeső szitává lyuggatta, ennek ellenére a mai napig is üzemel!!!

 

Egy családi házon végzett munkánk izgalmas része: emeleti nappali ablakaira készített redőny, amelyek között a középső 263 x 175 cm. FIX!!!! üvegezésű.
Megoldásunk:
ALUPROF 43 mm-es léccel, SmartHome 30 Nm-es prémium akadályérzékelős rádió adó-vevős motorral.

Egy családi házon végzett munkánk izgalmas része: emeleti nappal    20180406_152044.jpg                                                                           

 

Kerti pavilon téliesítése műanyag redőnyökkel.                                                                        

kerti-haz-redonyozese-1.jpgkerti-haz-2.jpgkerti-haz-3.jpgkerti-haz-4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redőny kapu

77 mm-es alumínium lamellából, széles színválasztékban, motoros mozgatással.

garazskapu-barna.jpg

 
 

Profilkép

Archívum

Naptár
Július / 2021

Elérhetőség

Szántai Sárközi Ambrus

1152. Budapest, Arany János utca 44.

06-30-438-4272

redonykeszito@t-online.hu

Statisztika

Online: 3
Összes: 225647
Hónap: 5880
Nap: 187