Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szalagfüggöny/Roletta

uzlet-szalagfuggony2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns, egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

szalagfüggöny modern és divatos termék, mely bármilyen belső helyiségnek elegáns megjelenést tud biztosítani. A szalagfüggöny lamelláinak a szabályozásával kívánt mértékben állítható a bejövő fény mennyisége. Az anyagának kiválasztásakor nem feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét befolyásolja a szalagfüggöny lamellák anyagának a sűrűsége, illetve színe is.

Nincs meghatározva hogy a kezelő hossza mekkora legyen, így az gyakorlatilag bármekkora lehet, a hely sajátosságaihoz igazítható. Kézi mozgatás esetén a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást.  A tengelyirányú elforgatással tudjuk szabályozni a beeső fény mennyisége.

Gyűjtési módok:

 

szalagfuggony_kezelesi_mod.jpg

 

 

doppelrollo.jpg

Közkedvelt belső árnyékoló a roletta, mely nem csak függőleges ablakra szerelhető fel, hanem tetősík ablakra is. A függőleges ablakok esetében a működtetés gyöngylánccal vagy rugóval történik, tokozott vagy tok nélküli kivitelben.

A tetőtéri ablakok esetében is megoldható a tokozott vagy a tok nélküli szerkezet, kézi működtetéssel.Elhelyezésük történhet a falcba szerelve, keretre vagy a falsíkra rögzítve.

Egy külön fajtája a rolettáknak a sávroló, melynek a működési elve 

a váltakozó textil sávok mozgatásában rejlik.

 

Anyaguk szerint 3 kategóriába sorolhatóak:

- fényáteresztő

- fényzáró

- alupigmentált

 

Széles szín és minta választékban rendelhetőek!

 

 

Profilkép

Archívum

Naptár
Július / 2021

Elérhetőség

Szántai Sárközi Ambrus

1152. Budapest, Arany János utca 44.

06-30-438-4272

redonykeszito@t-online.hu

Statisztika

Online: 3
Összes: 225654
Hónap: 5876
Nap: 185