Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szalagfüggöny

uzlet-szalagfuggony2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns, egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

szalagfüggöny modern és divatos termék, mely bármilyen belső helyiségnek elegáns megjelenést tud biztosítani. A szalagfüggöny lamelláinak a szabályozásával kívánt mértékben állítható a bejövő fény mennyisége. Az anyagának kiválasztásakor nem feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét befolyásolja a szalagfüggöny lamellák anyagának a sűrűsége, illetve színe is.

Nincs meghatározva hogy a kezelő hossza mekkora legyen, így az gyakorlatilag bármekkora lehet, a hely sajátosságaihoz igazítható. Kézi mozgatás esetén a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást.  A tengelyirányú elforgatással tudjuk szabályozni a beeső fény mennyisége.

Gyűjtési módok:

szalagfuggony_kezelesi_mod.jpg

 
 

Archívum

Naptár
<< Január / 2021 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 195773
Hónap: 3720
Nap: 129